Sunday, 18 August 2013

WAFFLE IN THE MAKING





Nampaknya akan ada hobi baru lepas ni.Shuha baru je beli waffle maker ni last week.Tapi masih belum berkesempatan nak buat.



Penyebab kepada nak beli ni sebenarnya nak buat extra menu time kawan-kawan datang beraya.Search kat internet untuk menu hari raya.

At last terbace post kat Facebook untuk tepung-tepung segera.Ada macam-macam jenis.Tapi shuha berminat 2 benda .(1) Caramel & (2) Waffle.Price dia sangatla ok.




Waffle maker + 3 kotak tepung segera untuk waffle+ Free postage=RM100.Ni harga promotion.Tak tau la sekarang ada lagi ke  tak.Nak tau shuha beli kat mana?



Jom la ramai-ramai kita try buat waffle...Semuanya di hujung jari








No comments:

Post a Comment