Wednesday, 23 October 2013

LEGOLAND JOHOR MALAYSIA

Selepas hampir setengah tahun legoland dibuka,akhirnye sampai juga Shuha kat sana. Masa pergi legoland tu Bulan 5 and tiket bermusim legoland yang ada pada Shuha tu expired date on31/05/2013.So, memang kene pergi.Kalau tak, sia-sia beli tiket and expired macam tu je. Tiket Legoland ni Shuha beli dengan harga RM75. Berbaloi tak. Okla, at least ada experienced masuk legoland.
                             

                             

                                

                                 

                                       

                                         

Cuaca kat Legoland ni panas. Kalau bawa baby , kurang sesuai la. Masa Shuha pergi ni pun, kulit dah burn. Even staf kat situ pun pakai payung nak berjalan. Ha , nampak x? Game kat dalam tu boleh dikategorikan sesuai untuk level sederhana. So , orang dewasa dan kanak- kanak pun boleh main sama-sama.
                                         
                                      

Pada pendapat peribadi dan pengalaman di Legoland, cukup la sekali itu sahaja . Keseronokan Taman  tema tu biasa saja. Tapi kalau Universal Studio Singapore , it's really amazing and fantastic . I still want to go there for a twice or more.

                                     

No comments:

Post a Comment