Thursday, 17 October 2013

CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET
  1. LONG GIRDLE

   
-Lipat bahagian atas girdle dan bahagian kaki bawah girdle. Bila 
 dah lipat  process nak pakai  tu   senang    sikit.
 
-Selepas itu, boleh sarung kan girdle tersebut.Kalau rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil. Untuk first timer pakai memang akan rasa susah sikit.    Based on my pemgalaman pakaikan pada client, saya akan suruh mereka lompat-lompat sikit masa pakai girdle ni.Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas.
 
-Bila girdle dah disarungkan,  sekarang ialah proses  alihkan lemak pada bahagian punggung. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape. So, apabila lemak-lemak dah masuk ke tempat yang sepatutnye, which is LOVE Shape ni, pinggul korang akan jadi... auwwww seksiss!
 
-Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut buncit tu kemas-kemaskan sikit bagi menaik  ke atas.
 
2.LONG BRA
     
    -Nak pakai Long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam picture ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, saya sendiri pakai je cangkuk dari depan. Tapi nak lagi senang, berkemban sebab kalau sentuh direct dengan kulit, anda kena kerah tenaga sikit la nak pusing kan. Senangkan sebab material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
     
    -Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye.
     
    -Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye.Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke  cup C sebab lemak belakang badan pun dialihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali  bra tu ikut keselesaan
     
    -Lepas tu bolehlah kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.
     
     
    3.WAIST NIPPER
     
      -Just cangkukkan waist nipper ni dari depan

      -Selepas itu, pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra

      -Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikut keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut.Then cangkukkan tali ke depan. 

      -Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk =)
       
    *P/S: Gantikan pakaian dalam anda dengan Premium Beautiful korset .Dinasihatkan anda pakai 8-10 jam sehari. Boleh lapikkan pantiliner di dalam long girdle ( di atas permukaan yang ada jaring-jaring tu) .Jika time period, lapiskan pad pada penties anda dan pakai macam biasa.Then baru sarungkan dengan Long Girdle.

No comments:

Post a Comment