Thursday, 24 October 2013

CARA SIMPAN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

Kali ini Shuha nak tunjukkan cara simpan Marine Essence beauty bar soap ye,,

Dah beli barang yang berkualiti kenalah jaga and simpan elok- elok. Ok, let's we move to "how to keep your sabun"!!


                       

Sabun Marine Essence ni boleh tahan paling lama sebulan setengah baru habis.

                          

Yang paling bestnya, bila masa kita simpan dalam bekas Sabun tu, dia tak berlendir pun macam sabun- Sabun biasa tu. Dan masa time simpan,bila kering, Sabun ni akan mengeluarkan hablur- hablur garam ( macam pasir- pasir halus). Jangan terkejut pulak ye, iTu bukan pasir. Ingat tak ingredient utama Sabun marine essence beauty bar ni adalah garam buluh. Garam buluh Tula yang banyak manfaatnya . Antaranya boleh jadi skrub jugak Sabun ni Kan...Buang kulit- kulit mati jugak.
Jom order sekarang!! Selling like a hot cakes!!!   

No comments:

Post a Comment