Saturday, 23 November 2013

PROMOSI BIOVELOCITY SLEEPMATE ( BVSM)



Mega sale Biovelocity sleepmate dah datang.. Promosi bermula 16 NOVEMBER  2013 sehingga 31 JANUARI 2014.

APA YANG BEST SANGAT PROMOSI  NI??

Beli 3 unit BVSM dengan harga normal dan untuk pembelian yang keempat anda hanya perlu tambah RM 300 sahaja. Nampak tak betapa jimat nya kalau beli secara pukal macam tu..

Boleh share beli secara pukal dengan family, saudara mara, kawan- kawan . Jom kita kira berapa banyak yang anda jimat jika beli secara 3+1 ni..

Jika beli dengan harga normal:

1 set BVSM = RM 1288
      4 set BVSM = RM 1288 x 4
                    = RM 5152

Jika anda beli pukal dengan harga promosi :

                       1 set BVSM    = RM 1288 
3 set BVSM harga normal     = RM 1288 X 3 = RM3864
                 +                                                                                                        +
1 set BVSM harga promosi   =  RM300           = RM 300
TOTAL                                                             = RM4164

Anda share beli dengan famili / kawan kawan lain . So berapa yang anda kena bayar SEORANG?

RM 4164/ 4   = RM 1041 Seorang 
                        Jimat sebanyak = RM 247

RM 247 tu banyak tu . Boleh beli pampers anak, isi minyak kereta or tol. 
So, fikir dan renung- renungkan...

Dan semestinya anda tahu keistimewaan BIovelocity Sleepmate
 ( BVSM ) ni.. Mungkin ada segelintir di luar sana menganggap mahal harga yang  diletakkan ke atas sekeping tilam yang nipis itu.. 

Tetapi anda pun tahu bagaimana keistimewaan BVSM ini.. RM 1288 hanya untuk sekali seumur hidup.. Malah untuk rawatan di hospital sekali pun , boleh mencecah ribuan ringgit.. Yang penting kita berusaha untuk menjalani kehidupan ke arah yang lebih sihat agar dapat meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga.




Ops, just want to notified to all, dapatkan Majalah Mingguan Wanita edisi 8-14 November di mana cover depan dia adalah artis Diana Amir & Husband . Di dalamnya terdapat artikel tentang Biovelocity sleepmate. Fakta menarik tu.






Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi

Shuha

Thursday, 21 November 2013

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE BY DANI MAIA


IKLAN PREMIUM BEAUTIFUL HAI-O


TESTIMONI PENGGUNA BIOVELOCITY SLEEPMATE (BVSM) - Part 4


TESTIMONI PENGGUNA BIOVELOCITY SLEEPMATE (BVSM) - Part 3


TESTIMONI PENGGUNA BIOVELOCITY SLEEPMATE (BVSM) - Part 2


TESTIMONI PENGGUNA BIOVELOCITY SLEEPMATE (BVSM) (BVSM) - Part 1


PREMIUM BEAUTIFUl ELEGANCE

Premium beautiful Korset sudah berada di pasaran melebihi 15 tahun. Boleh dikatakan Premium beautiful merupakan pioneer kepada pakaian dalam pembentukan badan yang pertama di Malaysia dan yang paling penting ianya bukan pakaian dalam yang direka untuk kecantikan sahaja, malah untuk kesihatan  
sekali. Walaupun kita tahu, bagaimana hebatnya kemunculan pakaian dalam pembentukan badan yang sangat banyak di pasaran sekarang, tapi kelebihan Premium Beautiful tetap nombor satu . Kenapa???

Premium Beautiful sudah berada melebihi 15 tahun dalam pasaran. Ada jugak yang pernah berkata kepada saya:
"Premium beautiful ni dah lama sangat kat pasaran, orang dah muak. Kita nak cuba brand lain pula"
Bagi saya tiada masalah kerana itu hak mutlak individu. Tetapi kita fikirkanlah,: kalau sakit, kita ke hospital,.. Antara doktor yang dah ada experience 15 tahun dengan doktor yang 5 tahun pengalaman, mana yang kita akan pilih untuk merawat kita?? Off course semua orang nak dirawat dengan doktor yang dah 15 tahun ada pengalaman dalam bidang perubatan.. Sebab apa?? 

1- sebab doktor tersebut dah banyak sangat pengalaman dalam merawat pesakit dan sudah pasti macam- macam kes dan diagnosis yang dia dah lalui.

2- InsyaALLAH ,rawatan yang diberikan  memang berkesan.

3- ramai orang dah percaya atas kebolehan dia untuk membantu merawat pesakit.

4- doktor tu dah banyak dapat pengiktirafan dan award di atas sumbangan beliau dalam bidang perubatan. 

5- beliau banyak menghadiri seminar dan konferen dalam dan luar negara.

Apa kaitannya doktor tersebut dengan Premium Beautiful??

Sama juga dengan Premium beautiful. Ianya telah berada di pasaran selama lebih 15 tahun. Keberkesanannya terbukti. Premium Beautiful telah diberi  pengiktifan oleh pakar- pakar chiropractic antarabangsa. Permintaan terhadap korset ini sangat tinggi dipasaran jika tidak manakan mampu korset ini bertahan selama 15 tahun... Fikirkanlah wahai sahabat...bandingkan jurang perbezaan pengalaman antara 15 tahun dan 5 tahun itu... Terlalu besar...

Dan berbekalkan pengalaman dan pasaran Premium Beautiful Classic melebihi 15 tahun ini, syarikat telah menyedari bahawa 'sesuatu' perlu dilakukan untuk menambah baik the Quality of the Premium Beautiful Classic.

Dan setelah  lebih 15 tahun berada di pasaran, buat pertama kalinya Korset ini upgraded  to be more elegance in functioning and looking..

Dan dengan itu kami memperkenalkan PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE .
Premium Beautiful Elegance telah dilancarkan secara rasmi ketika Majlis Ulangtahun Syarikat ( MUT) yang ke 21 pada 9 November 2013 bertempat di The Mines International Convention Centre (MIECC) .

Di dalam majlis perasmian tersebut, Premium Beautiful Korset telah diperagakan oleh International Model dari  Brazil, Dani Maia, juga merupakan duta Premium Beautiful Korset Elegance.


CIRI - CIRI UNIK PREMIUM BEAUTIFUL INI ADALAH :



1- Fabrik yang sangat lembut
2- Warna kelabu yang sangat menawan
3- Rekabentuk yang menarik dan cantik
4- Fabrik lace (renda) ditukar kepada  Embroidery Lace ( renda sulaman) . Corak lace lagi anggun.

5- Semua benefit seperti fat reposition, FIR, Body Reshaping adalah sama.

Fabrik lace ditukar kepada embroidery lace.

By wearing Premium Beautiful corset, say bye to diet pills, operation, exercise, and slimming centre. Wearing it consistently 8 hours per day will help you to get your attractive body figure...


Premium Beautiful Elegance make you look more sexy and gorgeous...

FOR MORE DETAILS AND SPECIAL PROMOTION , CONTACT ME:

Shuha
norashuhahashim@gmail.com

TESTIMONI BB PLUS COLLAGEN










Wednesday, 20 November 2013

BB PLUS COLLAGEN

 FUNGSI COLLAGEN

PENGHASILAN KOLAGEN VS UMUR 
FAKTOR- FAKTOR KEHILANGAN KOLAGEN
KESAN KEHILANGAN COLLAGEN



PENYELESAIAN






CARA  BB PLUS COLLAGEN  BERTINDAK



 
 
 
APAKAH KEBAIKAN BB PLUS COLLAGEN








Shuha
norashuhahashim@gmail.com

 
 

 
  
 
 

Monday, 18 November 2013

MINERAL COFFEE JOHOR

Selamat pagi Malaysia!!
Selamar pagi Orang Orang Johor. Keenakan Mineral Coffee melanda Negeri Johor terutama warga Batu Pahat, Kluang, Muar, Parit Raja dan Air Itam. Fenomena Kopi Garam Buluh bersedia menyerang anda wahai warga Johor

Apa best sangat Mineral Coffe Johor ni ya? Ha..Ni Shuha nak Habaq mai ni..

Pengenalan Mineral Coffee Johor 


Aroma istimewa Mineral Coffee Johor berasal dari bijian Kopi Robusta yang diimport dari Vietnam dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.  Mineral Coffee Johor bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Malah , kandungan Chlorogenic Acid yang tinggi dalam kopi ini membantu mengawal berat badan.


KEBAIKAN MENERAL COFFEE JOHOR



  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan. 




  • CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE JOHOR

    Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

     
    SIJIL HALAL MINERAL COFFEE JOHOR




    UNTUK TEMPAHAN MINERAL COFFEE JOHOR SILA HUBUNGI:
    SHUHA