Thursday, 21 November 2013

PREMIUM BEAUTIFUl ELEGANCE

Premium beautiful Korset sudah berada di pasaran melebihi 15 tahun. Boleh dikatakan Premium beautiful merupakan pioneer kepada pakaian dalam pembentukan badan yang pertama di Malaysia dan yang paling penting ianya bukan pakaian dalam yang direka untuk kecantikan sahaja, malah untuk kesihatan  
sekali. Walaupun kita tahu, bagaimana hebatnya kemunculan pakaian dalam pembentukan badan yang sangat banyak di pasaran sekarang, tapi kelebihan Premium Beautiful tetap nombor satu . Kenapa???

Premium Beautiful sudah berada melebihi 15 tahun dalam pasaran. Ada jugak yang pernah berkata kepada saya:
"Premium beautiful ni dah lama sangat kat pasaran, orang dah muak. Kita nak cuba brand lain pula"
Bagi saya tiada masalah kerana itu hak mutlak individu. Tetapi kita fikirkanlah,: kalau sakit, kita ke hospital,.. Antara doktor yang dah ada experience 15 tahun dengan doktor yang 5 tahun pengalaman, mana yang kita akan pilih untuk merawat kita?? Off course semua orang nak dirawat dengan doktor yang dah 15 tahun ada pengalaman dalam bidang perubatan.. Sebab apa?? 

1- sebab doktor tersebut dah banyak sangat pengalaman dalam merawat pesakit dan sudah pasti macam- macam kes dan diagnosis yang dia dah lalui.

2- InsyaALLAH ,rawatan yang diberikan  memang berkesan.

3- ramai orang dah percaya atas kebolehan dia untuk membantu merawat pesakit.

4- doktor tu dah banyak dapat pengiktirafan dan award di atas sumbangan beliau dalam bidang perubatan. 

5- beliau banyak menghadiri seminar dan konferen dalam dan luar negara.

Apa kaitannya doktor tersebut dengan Premium Beautiful??

Sama juga dengan Premium beautiful. Ianya telah berada di pasaran selama lebih 15 tahun. Keberkesanannya terbukti. Premium Beautiful telah diberi  pengiktifan oleh pakar- pakar chiropractic antarabangsa. Permintaan terhadap korset ini sangat tinggi dipasaran jika tidak manakan mampu korset ini bertahan selama 15 tahun... Fikirkanlah wahai sahabat...bandingkan jurang perbezaan pengalaman antara 15 tahun dan 5 tahun itu... Terlalu besar...

Dan berbekalkan pengalaman dan pasaran Premium Beautiful Classic melebihi 15 tahun ini, syarikat telah menyedari bahawa 'sesuatu' perlu dilakukan untuk menambah baik the Quality of the Premium Beautiful Classic.

Dan setelah  lebih 15 tahun berada di pasaran, buat pertama kalinya Korset ini upgraded  to be more elegance in functioning and looking..

Dan dengan itu kami memperkenalkan PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE .
Premium Beautiful Elegance telah dilancarkan secara rasmi ketika Majlis Ulangtahun Syarikat ( MUT) yang ke 21 pada 9 November 2013 bertempat di The Mines International Convention Centre (MIECC) .

Di dalam majlis perasmian tersebut, Premium Beautiful Korset telah diperagakan oleh International Model dari  Brazil, Dani Maia, juga merupakan duta Premium Beautiful Korset Elegance.


CIRI - CIRI UNIK PREMIUM BEAUTIFUL INI ADALAH :



1- Fabrik yang sangat lembut
2- Warna kelabu yang sangat menawan
3- Rekabentuk yang menarik dan cantik
4- Fabrik lace (renda) ditukar kepada  Embroidery Lace ( renda sulaman) . Corak lace lagi anggun.

5- Semua benefit seperti fat reposition, FIR, Body Reshaping adalah sama.

Fabrik lace ditukar kepada embroidery lace.

By wearing Premium Beautiful corset, say bye to diet pills, operation, exercise, and slimming centre. Wearing it consistently 8 hours per day will help you to get your attractive body figure...


Premium Beautiful Elegance make you look more sexy and gorgeous...

FOR MORE DETAILS AND SPECIAL PROMOTION , CONTACT ME:

Shuha
norashuhahashim@gmail.com

No comments:

Post a Comment