Saturday, 23 November 2013

PROMOSI BIOVELOCITY SLEEPMATE ( BVSM)



Mega sale Biovelocity sleepmate dah datang.. Promosi bermula 16 NOVEMBER  2013 sehingga 31 JANUARI 2014.

APA YANG BEST SANGAT PROMOSI  NI??

Beli 3 unit BVSM dengan harga normal dan untuk pembelian yang keempat anda hanya perlu tambah RM 300 sahaja. Nampak tak betapa jimat nya kalau beli secara pukal macam tu..

Boleh share beli secara pukal dengan family, saudara mara, kawan- kawan . Jom kita kira berapa banyak yang anda jimat jika beli secara 3+1 ni..

Jika beli dengan harga normal:

1 set BVSM = RM 1288
      4 set BVSM = RM 1288 x 4
                    = RM 5152

Jika anda beli pukal dengan harga promosi :

                       1 set BVSM    = RM 1288 
3 set BVSM harga normal     = RM 1288 X 3 = RM3864
                 +                                                                                                        +
1 set BVSM harga promosi   =  RM300           = RM 300
TOTAL                                                             = RM4164

Anda share beli dengan famili / kawan kawan lain . So berapa yang anda kena bayar SEORANG?

RM 4164/ 4   = RM 1041 Seorang 
                        Jimat sebanyak = RM 247

RM 247 tu banyak tu . Boleh beli pampers anak, isi minyak kereta or tol. 
So, fikir dan renung- renungkan...

Dan semestinya anda tahu keistimewaan BIovelocity Sleepmate
 ( BVSM ) ni.. Mungkin ada segelintir di luar sana menganggap mahal harga yang  diletakkan ke atas sekeping tilam yang nipis itu.. 

Tetapi anda pun tahu bagaimana keistimewaan BVSM ini.. RM 1288 hanya untuk sekali seumur hidup.. Malah untuk rawatan di hospital sekali pun , boleh mencecah ribuan ringgit.. Yang penting kita berusaha untuk menjalani kehidupan ke arah yang lebih sihat agar dapat meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga.




Ops, just want to notified to all, dapatkan Majalah Mingguan Wanita edisi 8-14 November di mana cover depan dia adalah artis Diana Amir & Husband . Di dalamnya terdapat artikel tentang Biovelocity sleepmate. Fakta menarik tu.






Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi

Shuha

No comments:

Post a Comment