Tuesday, 8 December 2015

KANDUNGAN HERBA MAHARANI JOHOR

Untuk  wanita, khususnya wanita di Johor, Batu Pahat, Kluang, Parit Raja, Air Itam, Simpang Renggam dan Muar, and semestinya tercari cari 'supplement' yang dapat membantu anda untuk kelihatan cantik luaran dan dalaman. Shuha sangat bersetuju dengan penganmbilan Herba Maharani ini atau namanya dalam China language adalah Beijing Te Zhi Bai Feng Wan. Majoriti customer Shuha terutama dari Johor sangat berpuas hati hati dengan Herba MaharaniBeijing Te Zhi Bai Feng Wan ni.Malahan baru baru ini ada customer dari Singapura juga borong 8 kotak Herba Maharani .Terus buat stok. Dah alang alang turun ke Johor, terus borong  Herba Maharani ni.

Dan jangan risau, Herba Maharani ni ada Sijil Halal dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ye.SIJIL HALAL HERBA MAHARANI / BEIJING TE ZHI BAI FENG WAN

Usah Diragui.Herba MaharaniBeijing Te Zhi Bai Feng Wan  ini mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (Badan Islam di luar negara yang di iktiraf JAKIM) dan Ketiadaan LOGO HALAL JAKIM pada produk hanyalah disebabkan PRODUK ini dari LUAR NEGARA ( China ). Maksudnya Herba Maharani ini adalah produk pasaran Antarabangsa.  Sebab itu  JAKIM tidak meletakkan logo HALAL mereka disitu. Untuk Produk keluaran Malaysia yang mendapat pengiktirafan HALAL, JAKIM akan keluarkan logo HALAL mereka. Untuk produk produk keluaran antarabangsa, JAKIM mengiktiraf  Badan Badan Islam Antarabangsa untuk mengeluarkan Sijil Halal.

Herba Maharani juga mendapat pengiktirafan HALAL daripada IFANCA (Islamic Food And Nutrition Council of America). Tugas IFANCA sama seperti JAKIM. Bertanggungjawab untuk mengiktiraf status HALAL untuk Produk Produk dari Luar Negara. JAKIM mengiktiraf IFANCA sebagai badan untuk memeriksa status Halal Produk dari Luar NegaraKELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Herba Maharani atau Beijing Te Zhi Bai Feng Wan juga didaftarkan di  KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)MAL 20014419TKANDUNGAN HERBA MAHARANI

Kehebatan Herba Maharani atau Beijing Te Zhi Bai Feng Wan sudah tentulah daripada kandungan di dalamnya. Jom Shuha cerita Kandungan Herba Maharani ni .

Ramuan yang terkandung dalam Herba Maharani adalah terdiri daripada kombinasi lebih 10 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu Gallus Gallus Domesticus, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.UNTUK TEMPAHAN HERBA MAHARANI:


No comments:

Post a Comment