Sunday, 5 June 2016

MINERAL COFFEE JOHOR KEPADA MIN KAFFE JOHOR

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan. Ramadhan Kareem. Alhamdulillah .. Hari pertama berpuasa. Bersyukur kepada ALLAH kerana memberi kita ruang dan peluang untuk terus merasai nikmat Ramadhan tahun ini.

Nikmat yang kita rasai pada Ramadhan berbanding bulan lain adalah antaranya nikmat bersahur dan berbuka. Banyakkan berzikir dan berdoa pada bulan Ramadhan kerana pintu pintu Langit dan Syurga terbuka luas. DOA MUSTAJAB . Ambil peluang ini untuk kita minta pada Allah. Ustazah pesan, kita minta apa saja dengan Allah. Jangan malu malu. Tiada hijab untuk Doa kita sampai kepada ALLAH.

.
.
Ustazah pesan lagi, kita ni minta dengan Allah kita malu. Tapi kita meminta minta dengan manusia kita tak malu pula. Sedangkan yang beri rezeki pada makhluk adalah Allah. Sama samalah kita berpesan pesan ye.
.
.
Dan biasanya bila bermula Ramadhan ni, sang wanita lah yang paling sibuk. Terutama sekali yang bergelar ibu. Mana idoknya, bekerja sepanjang hari 8 jam . Untuk wanita yang tidak bekerja pun sama juga. Tetap bekerja mengemas rumah di siang hari. Selesai bekerja, balik perlu memasak untuk menyediakan juadah berbuka untuk keluarga. Malam pula sambung melayan  anak anak dan suami. Sambung bertarawikh. Awal pagi esoknya perlu bangun untuk meyediakan juadah bersahur pula. Nampak tak rutin harian yang agak padat. Walaupun padat, ibadah dan barakah Ramadhan jangan dilupa tau.

Di sini Shuha cuma nak share sedikit tips untuk Shuha kekal bertenaga di sepanjang hari di Bulan Ramadhan. Iaitu pengambilan MIN KAFFE ketika bersahur dan berbuka tau.
.
.

Nama baru MINERAL COFFEE adalah MIN KAFFE


HARGA BARU MINERAL COFFEE ATAU MIN KAFFE

MINKAFFE ni sebenarnya NAMA BARU untuk MINERAL COFFEE. Fungsi MIN KAFFEE ni tetap sama dengan MINERAL COFFEE yang dulu. Kandungan MIN KAFFE juga sama dengan MINERAL COFFEE yang dulu. Cuma pembungkusan dan penjenamaan semula MINERAL COFFEE  kepada MIN KAFFE adalah lebih kepada pasaran antarabangsa . Beruntung untuk penggemar tegar MINERAL COFFEE MALAYSIA MINERAL COFFEE INDONESIA, MINERAL COFFEE SINGAPURA dan MINERAL COFFEE BRUNEI. Selepas ini , anda dikenali pula sebagai penggemar MIN KAFFE MALAYSIA, MIN KAFFE INDONESIA, MIN KAFFE SINGAPURA dan MIN KAFFE BRUNEI.

KEBAIKAN MIN KAFFE

.
Dan sempena Ramadhan ini , Shuha nak buat PROMOSI MIN KAFFE. Shuha beri harga murah murah je untuk MIN KAFFE  ni tau.KUALITI MIN KAFFE setanding kualiti kopi berjenama Antarabangsa TETAPI HARGA MIN KAFFE setanding harga warung PROMOSI MIN KAFFE  yang sangat meluas

.
Jadi qariah JOHOR, terutama penggemar MIN KAFFE yang berada di KLUANG, BATU PAHAT, PARIT RAJA, MUAR, AIR HITAM, anda boleh dapatkan PROMOSI MIN KAFFE dari Shuha , sebagai pengedar sah MIN KAFFE JOHOR, MIN KAFFE BATU PAHAT, MIN KAFFE KLUANG, MIN KAFFE AIR HITAM, MIN KAFFE PARIT RAJA, dan MIN KAFFE MUAR.
.
Kepada penggemar MIN KAFFE JOHOR yang berada di BATU PAHAT, KLUANG, MUAR, PARIT RAJA dan AIR HITAM...
.
PROMOSI MIN KAFFE yang Shuha tawarkan adalah seperti berikut:

PROMOSI MIN KAFFE 1


PROMOSI MIN KAFFE 2

PROMOSI MIN KAFFE 3

TESTIMONI MIN KAFFE 1


TESTIMONI MIN KAFFE 2

TESTIMONI MIN KAFFE 3

TESTIMONI MIN KAFFE 4
Tawaran Hebat!!!

Dapatkan Harga Promosi Sekarang!!

Ramai yang Sudah Mencubanya

CARA ORDER

1 comment:

  1. memang mengenyangkan ye minum Min Kaffe ni? Lately kurang makan jadi slim sikit gara-gara Min Kaffe

    ReplyDelete