PREMIUM BEAUTIFUL

 
 
APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL?
 
 
 
Premium Beautiful adalah pakaian dalam pembentukan badan untuk kaum wanita masa kini.Ia adalah pakaian dalam yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang perubatan , bidang estetik, bidang pengajian lemak, bidang ergonomi oleh pereka bentuk pakaian dalam yang profesional.
  • Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan sinar infra merah jarak jauh (Far -Infrared Ray) 
  • Ia dapat melindungi badan daripada sinaran UV dengan berkesan serta mengagalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme.
  • Ia dapat meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara 
  • Teknologi Jepun, US, Jerman, dan Taiwan
  • Lifetime warranty produk
  • Superbrands
  • Kuasa regangan 360
  • Direkabentuk untuk 70% kesihatan & 30% kecantikan.
Premium Beautiful terdiri daripada 3 bahagian:

 
 
 
(1) LONG BRA



  • Reka bentuk unik 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh  dan bertindak menganjalkannya.

  • Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.

  • Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.

(2) WAIST NIPPER


  • Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.

  • Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung menghasilkan bentuk badan yang ideal.

  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin menggantikan barut tradisional.


(3) LONG GIRDLE

 

 


  • Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meningkatkan pinggul.


  • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


  • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

 Keistimewaan:
     
    KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET
     
     
  1. Shape  up your body and give a good posture
2. Firm up breast and buttock


3. Reduce cellulite and stretchmark


4. Detoxify body


5. Reduce constipation


6. Improves respiratory system


7. Regulate period flow, improve irregular period, and eliminate period pain


8. Prevent the growth of cancer cell



8. Prevent migraine and gastritis
 

9. Helping women to conceive


10. Reduce backpain and very suggested for those having  problem with slip disc.


11. Increase body metabolic rate


11. Increase the function of respiratory system so that blood flow which carry oxygen also increase.


 
12. Produce from High quality Fabric which very comfortable all day long wearing a corset 


CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET
  1. LONG GIRDLE

   
-Lipat bahagian atas girdle dan bahagian kaki bawah girdle. Bila 
 dah lipat  process nak pakai  tu   senang    sikit.
 
-Selepas itu, boleh sarung kan girdle tersebut.Kalau rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil. Untuk first timer pakai memang akan rasa susah sikit.    Based on my pemgalaman pakaikan pada client, saya akan suruh mereka lompat-lompat sikit masa pakai girdle ni.Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas.
 
-Bila girdle dah disarungkan,  sekarang ialah proses  alihkan lemak pada bahagian punggung. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape. So, apabila lemak-lemak dah masuk ke tempat yang sepatutnye, which is LOVE Shape ni, pinggul korang akan jadi... auwwww seksiss!
 
-Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut buncit tu kemas-kemaskan sikit bagi menaik  ke atas.
 
2.LONG BRA
     
    -Nak pakai Long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam picture ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, saya sendiri pakai je cangkuk dari depan. Tapi nak lagi senang, berkemban sebab kalau sentuh direct dengan kulit, anda kena kerah tenaga sikit la nak pusing kan. Senangkan sebab material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
     
    -Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye.
     
    -Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye.Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke  cup C sebab lemak belakang badan pun dialihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali  bra tu ikut keselesaan
     
    -Lepas tu bolehlah kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.
     
     
    3.WAIST NIPPER
     
      -Just cangkukkan waist nipper ni dari depan

      -Selepas itu, pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra

      -Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikut keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut.Then cangkukkan tali ke depan. 

      -Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk =)
       
    *P/S: Gantikan pakaian dalam anda dengan Premium Beautiful korset .Dinasihatkan anda pakai 8-10 jam sehari. Boleh lapikkan pantiliner di dalam long girdle ( di atas permukaan yang ada jaring-jaring tu) .Jika time period, lapiskan pad pada penties anda dan pakai macam biasa.Then baru sarungkan dengan Long Girdle.



    CARA-CARA UKUR SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

    Premium Beautiful adalah korset yang custom made.Maknanya,Ukuran Premium Beautiful perlu diambil dengan betul.Ini dapat mengelakkan anda dari memakai saiz Premium Beautiful yang salah dan tidak mendapat kesan  yang diingini serta mendatangkan kesakitan kepada anda.
     
    Sila gunakan pita pengukur yang biasanya orang guna untuk jahit baju ya..dan pastikan ukuran yang diambil dalam sentimeter(cm). Apa yang diperlukan ambil ukuran bahagian badan berikut:
     
     
    1-Ukuran Puncak dada
    2-Ukuran Bahagian bawah dada
    3-Ukuran pinggang (sama paras dengan bawah siku)
    4- Ukuran punggung
     
     

                              
                                    1. Pastikan ukuran di ambil betul- betul di puncak teratas


                                    
                                                        2. Ukur betul- betul di bawah breast


                                  
                                                                     3. Ukur lilit pinggang


                                              
                                                                 4. Ukur puncak punggung

    Bila dah siap ambil ukuran, SMS / whatsapp / call/ email Shuha laju- laju.
    Nak cantik cepatkan... Nak dapat kesan cepat, kena cepat bertindak!!

    Shuha
     
     
    CARA-CARA CUCI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 
     


    Di bawah ini antara cara yang betul untuk mencuci pakaian dalam kita terutamanya pada sesiapa yang memakai Premium Beautiful. Penjagaan yang betul perlu bagi mengelakkan struktur asal Premium Beautiful tidak berubah serta memelihara Far Infrared Rays yang terdapat pada Premium Beautiful.

    1- Mula-mula tuangkan satu penutup Premium Beautiful Natural wash ke dalam air

    2-Suhu air adalah diantara 30degC - 40degC ataupun suhu air paip biasa dan bukannya air panas

    3-JANGAN sesekali cuci Premium Beautiful anda menggunakan mesin basuh!

    4-Sila basuh Premium Beautiful anda menggunakan tangan
    1-Kemudian gosok dengan perlahan dibahagian yang kotor.

    2-JANGAN sesekali berus atau sental dengan kuat Premium Beautiful anda
    1-Selepas lebih kurang 10-15min, bilas Premium Beautiful sekurang-kurangnya 3 kali dengan air yang bersih.

    2-JANGAN sesekali memerah Premium Beautiful ye!



    1-Guna tuala kering untuk menyerap air pada Premium Beautiful.

    2-Atau biarkan dia bergantung dengan hanger bagi mentoskan air.

    3-Apabila air dah tidak menitik, kemaskan Premium B eautiful kepada bentuk asal dan jemur di tempat yang berangin.

    4-Kain Premium Beautiful adalah mudah kering. Hanya letakkan di tempat yang berangin atau di bawah kipas sahaja.


    1-JANGAN sesekali jemur Premium Beautiful di bawah pancaran matahari ye!

    2-JANGAN juga sesekali mencuba menseterika Premium Beautiful anda!
    Perkara utama yang perlu ada adalah detergent yang sesuai.Saya syorkan Premium Beautiful Natural wash ni sebab ianya diformulasikan daripada ekstrak tumbuhan terpilih . Amat efektif untuk cucian Premium Beautiful dan juga pakaian dalam yang lain.Selain itu ia juga dapat melindungi tangan serta selamat digunakan.

    NOTE : JANGAN PANIK SEKIRANYA ANDA DAPATI AIR BASUHAN PREMIUM BEAUTIFUL BERTUKAR KERUH TERUTAMANYA PADA MINGGU PERTAMA PEMAKAIAN. INI BUKAN BERMAKSUD KORSET ITU LUNTUR WARNA, TETAPI IA MEMBERI SIGNAL YANG BAIK DIMANA SEMUA TOKSIK DAN PELUH ASID DIKELUARKAN DARI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET.
    PERBANDINGAN PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN KAEDAH PELANGSINGAN YANG LAIN
     
     
     
APA ITU FAR INFRA RED RAYS
 
 



What so special about Premium Beautiful?
Because it contain FIR.

 
What is FIR? What can FIR can do to our body?

Below shows benefits of FIR:
 

 
Some facts about Far Infrared Rays  (FIR)+ Premium Beautiful(PB)

  • did you know, FIR can provide same effects of exercise. it burns up to 900 calories. The heart will receives similar workout to a 6 mile run in a 20-30 minutes of wearing PB corset. 
  • if you have no time for regular exercise, to the gym or maybe to your sauna session, PB will help you. HOW? Just wear it! With Premium Beautiful corset,you can have FIR Therapy on the move.
  • and when you sweat, you know you're detoxing, BUT with PB fabric, you dont feel sweaty. The material used are meant to give you comforts -cools you down when you aresweaty, & warm you up, when you are cold. 


 


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET
 


                    


                     

                          

                              

                          

                       


                     
                       
                  
                 
                       
                  

                   

Dapatkan harga yang menarik dan termurah sebelum hujung tahun ini!!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :
                                           Shuha
                                      017-7216362
 




No comments:

Post a Comment